Witte hoogglans kasten

Witte hoogglans kasten

witte hoogglans kastenBent u op zoek naar witte hoogglans kasten? Dan bent u bij Sefa Meubel aan het juiste adres. Sefa Meubel is gevestigd in Rotterdam en onderscheidt zich door de unieke combinatie van design meubelen met zéér scherpe prijzen. Daarbij leveren wij zowel meubels aan voor particulieren, als voor winkeliers.

Persoonlijk advies

Al onze meubelen komen van Nederlandse design meubel fabrikanten. Dat betekent dat u altijd hoge kwaliteit kunt verwachten. Schitterende designs, witte hoogglans kasten van hoogwaardig materiaal en met de beste productiemethoden. Daarbij bieden we u zoals gezegd zéér lage prijzen. Wij kunnen die lage prijzen hanteren door onze unieke manier van inkopen.

Van tijd tot tijd hebben de fabrikanten van designmeubelen een grote opruiming van het magazijn. Op die manier wordt plek gemaakt voor de nieuwe meubel collecties. De meubels die dan nog niet verkocht zijn worden tegen bodemprijzen verkocht. Op die manier kunnen wij elke Nederlander voorzien van design meubelen zoals witte hoogglans kasten, ongeacht uw budget.

Ook TV meubels Rotterdam

TV meubels RotterdamNaast witte hoogglans kasten verkopen we bij Sefa Meubel ook TV meubels. Rotterdam is de locatie van onze fysieke winkel, maar u kunt natuurlijk ook bestellen op onze webshop. Kijkt u vooral eens rond in onze webshop om te zien wat wij u te bieden hebben.

Mocht u dan geïnteresseerd zijn in één van onze meubelen, nodigen we u van harte uit in onze showroom. Ook wanneer u geïnteresseerd bent in grote partijen meubelen kunt u bij ons bestellen. Bent u benieuwd geworden naar wat Sefa Meubel voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, of kom langs in onze showroom.

Contact

Een greep uit onze diensten: Woonwinkel RotterdamWitte hoogglans kastenMeubelzaak RotterdamBankstel Rotterdam

Laagste prijsgarantie
Eigen productie
w
What'sApp service
}
Snelle levering

Winkel & showroom 

Kom ook eens langs in onze winkel in Rotterdam

Ruim 2500 meter woonplezier!

Vindt u het erg moeilijk om voor een goede inrichting te kiezen?
Heeft u moeite te beslissen met wat u mooi vindt?
Wij adviseren u graag met het kiezen van nieuwe meubels.

Onze meubels

Bedden & boxprings
Accesoires

Niet kunnen vinden wat u zocht?

App ons een foto en wij helpen u verder