Bankstel Rotterdam

Sefa Meubel: 2500 meter woonplezier!

Witte hoogglans meubelen

Witte hoogglans meubels

Witte hoogglans meubels voor een modern en strak interieur

OZ Sefa Meubel heeft de mooiste witte hoogglans meubels voor u, wij verkopen alleen witte hoogglans meubelen van hoge kwaliteit met mooi design. Deze mooi afgewerkte meubelen geven een moderne en strakke uitstraling aan uw interieur. Voor alle meubels verwijzen wij u graag naar onze webshop.

Bekijk Webshop

Ons ruime assortiment aan witte hoogglans meubelen

Wij verkopen onder andere de volgende soorten witte hoogglans meubelen:

• Witte hoogglans tafels
• Witte hoogglans kasten
• Witte hoogglans bedden
• Witte hoogglans dressoirs
• Witte hoogglans nachtkast
• En nog veel meer…

Voor ons volledige assortiment kunt u een kijkje nemen in onze webshop, hier kunt u ook direct uw meubel bestellen. Ziet u liever de meubels in het echt? Dan nodigen wij u graag uit in onze ruime woonwinkel in Rotterdam. Naast meubels bieden wij u ook een ruime keuze aan goedkoop laminaat.

Aanbiedingen op witte hoogglans meubels

Wij hebben regelmatig een aantal mooie witte hoogglans meubelen in de aanbieding. Wie is er nou niet op zoek naar een mooi wit meubel met extra korting? Benieuwd welke meubelen wij op dit moment in de aanbieding hebben? Bekijk de webshop of neem contact met ons op.

Neem contact op

Uw ideale meubel op maat gemaakt

Heeft u een meubel nodig met speciale afmetingen, maar wat nog wel bij uw interieur en stijl past? Wij kunnen u hier mee helpen. Sefa Meubels maakt ook meubels op maat. Zo heeft u altijd een meubel die in uw woning past en die ook is aangepast aan uw stijl. Naast ons ruime assortiment kunnen wij u dus nog meer meubels aanbieden. Wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Klanten vonden ons via:
Interieurwinkel Rotterdam – woonwinkel Rotterdam  

Volg ons ook op social media!

Volg ons op social media om als éérste onze acties te zien en mee te doen aan leuke online acties. Wij houden u up to date!