Interieurwinkel Rotterdam

Interieurwinkel Rotterdam: een breed scala aan design meubelen.

interieurwinkel rotterdamWonen is een breed begrip en wordt door iedereen anders beleefd. Om wonen voor iedereen zo prettig mogelijk te maken zijn wij continu bezig dit te vertalen naar ieder zijn wens. Wij staan namelijk voor u klaar in onze interieurwinkel te Rotterdam om u te verwelkomen en u te helpen met het uitzoeken en samenstellen van een prachtig interieur precies zoals u wenst, of eigenlijk meer dan dat.

In onze showroom kunt u op uw gemak rondkijken onder het genot van een kopje koffie, naar het assortiment dat wij bieden. Onze showroom is zo ingericht, dat u direct de heerlijke sferen oppikt.

Meubelwinkel online: gemakkelijk online bestellen of toch liever persoonlijke service in de showroom?

Bij Sefa kunt u op de website natuurlijk gemakkelijk oriënteren op de mooiste bankstellen, kasten en boxsprings. Al deze design meubelen zijn indien op voorraad te bestellen. Wilt u persoonlijke service? Kom dan eens langs in onze interieurwinkel Rotterdam.

Heeft u interesse in een van onze design meubelen of bent u van plan meerdere producten aan te schaffen? Wij adviseren u graag bij het kiezen van een mooie woonstijl. Bij specifieke wensen of misschien wel een product op maat kunt u een persoonlijke offerte laten opstellen. Geef uw wensen door via het offerte formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte op maat

Persoonlijk contact

Bij het samenstellen van uw nieuwe woonkamer adviseren wij u graag in de juiste keuze. Dat kan zowel in onze winkel als online: persoonlijk contact staat voorop bij Sefa. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!
Persoonlijk advies

Laagste prijsgarantie
Eigen productie
w
What'sApp service
}
Snelle levering

Winkel & showroom 

Kom ook eens langs in onze winkel in Rotterdam

Ruim 2500 meter woonplezier!

Vindt u het erg moeilijk om voor een goede inrichting te kiezen?
Heeft u moeite te beslissen met wat u mooi vindt?
Wij adviseren u graag met het kiezen van nieuwe meubels.

Onze meubels

Bedden & boxprings
Accesoires

Niet kunnen vinden wat u zocht?

App ons een foto en wij helpen u verder