Woonwinkel Rotterdam

Woonwinkel Rotterdam

Woonwinkel Rotterdam

Sefa Meubel is de woonwinkel Rotterdam dat staat voor een persoonlijke benadering en deskundig advies bij de keuze voor uw jarenlange woonplezier. Onze woonwinkel in Rotterdam heeft een showroom die je de mogelijkheid biedt om onze collectie uitgebreid te bezichtigen en nieuwe inspiratie op te doen.

Onze collectie is zowel geschikt voor particulieren als voor bedrijven en bestaat uit een grote verscheidenheid van moderne designmeubelen. Al onze meubelen komen van Nederlandse design meubel fabrikanten waar hoge kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Kom langs in onze showroom


Woonwinkel Rotterdam Sefa Meubel

Ook bieden we onze uitgebreide collectie aan in onze webshop. Hier kunt u vanaf uw eigen locatie de producten bekijken, zonder dat u de deur uit hoeft. U kunt gemakkelijk bestellen en wij leveren het product bij u op locatie. Maar mocht u de meubels toch graag willen voelen en van dichtbij bekijken dan bent u van harte welkom in onze woonwinkel Rotterdam. Om uw interieur af te maken verkopen wij ook duurzaam en voordelig laminaaten prachtige witte hoogglans meubels.

Bekijk webshop

We helpen u ook graag met het uitzoeken van een nieuw interieur vanuit de webshop. U kunt contact met ons opnemen en geven we advies over onze producten en hulp bij het creëren van een nieuw interieur.


Informatie woonwinkel Rotterdam

Kom langs in onze woonwinkel in Rotterdam en beleef de leuke en gezellige sfeer. Onze adviseurs staan al klaar om u te helpen. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 010-466 88 71 of mailen naar: sefa_meubel@live.nl

Persoonlijk contact

Laagste prijsgarantie
Eigen productie
w
What'sApp service
}
Snelle levering

Winkel & showroom 

Kom ook eens langs in onze winkel in Rotterdam

Ruim 2500 meter woonplezier!

Vindt u het erg moeilijk om voor een goede inrichting te kiezen?
Heeft u moeite te beslissen met wat u mooi vindt?
Wij adviseren u graag met het kiezen van nieuwe meubels.

Onze meubels

Bedden & boxprings
Accesoires

Niet kunnen vinden wat u zocht?

App ons een foto en wij helpen u verder